Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Medikal Estetik Hekimi Dr. Reşat Arpacı, saç ekiminde uygulanan teknikler ve saç ekimi aşamalarını anlatırken Estetisyen Aydeniz Arpacı, kalıcı kaşta uygulanan microblading tekniği hakkında soruları cevapladı. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Hekimi Uzman Dr. Ahmet Özen, alternatif tedavi yöntemleri olarak kullanılan ozon tedavisi, hacamat, akupunktur ve fitoterapiye dair merak edilen soruları yanıtladı. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu, göz hastalıkları tedavisi ve göz cerrahi teknolojisine dair çok önemli bilgiler paylaştı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.