Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 16 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Eğitim Uzmanı Kerem Taşçı, yabancı dil öğrenmek isteyenlere çok özel tavsiyelerde bulundu. Diş Hekimi Dr. Emine Karakuzular, gülüş estetiği ve diş tedavilerinde uygulanan tekniklere dair akıllara takılan soruları yanıtladı. Moleküler Biyoloji Genetik ve Biyoteknoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Tezcan, sedef, egzama, kabızlık ve otizm gibi birbirinden çok farklı hastalıkların bağırsakla ilişkisini anlatarak bu hastalıkların bağırsak terapisi ile nasıl tedavi edildiğine dair çok önemli bilgiler paylaştı. Diyetisyen Sıla Çakır Öngün, beslenirken en çok yapılan hataları sıraladı ve kilo vermek isteyenlere çok özel tarifler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

16 Ocak 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.