Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Nagihan Yararoğlu, tamamlayıcı tedavi olarak kullanılan bentonit kilinin faydaları ve nasıl kullanılması gerektiğine dair bilgiler verdi. Eğitimci ve Yazar Öznur Abatay Ogur, dikkat eksikliği, uyaran eksikliği, hiperaktivite ve üstün yeteneklere sahip çocukların fark edilme özellikleri ve bu özel çocuklarla etkili iletişim kurmanın yollarını paylaştı. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Uygar Miçooğulları, erkek infertilitesi sebepleri ve tedavi yöntemleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Diş Hekimi Sonay Öztan Gökhan, diş eksiklikleri ve çapraşık dişlerde uygulanan tedavi yöntemlerindeki yenilikleri anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 05:45'te başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.