Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Seymen Özdemir ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Şebnem Tamcı, bel ağrılarını tetikleyen faktörleri anlatarak bel fıtıklarında uygulanan tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ortodonti Uzmanı Dr. Abdullah Ekizler, diş çapraşıklıklarında uygulanan şeffaf plak tedavisinin diş tellerine göre avantajlarını anlattı. Dr. İlteber Bahadır, sedef hastalığının sebeplerinden tedavi yöntemlerine kadar merak edilen soruları yanıtladı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Baht Oyunu isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.