Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Saç Ekim Uzmanı Berkant Dural, saç ekimi aşamaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Uzman Psikolog Alptekin Aydın, depresyon, anksiyete, takıntı, otizm ve öğrenme güçlüğünde uygulanan TMS tedavisinin tüm detaylarını anlattı. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Numan Karaarslan, omurga eğriliği ve tedavi yöntemlerine dair merak edilen soruları yanıtladı. Kilo Yönetimi ve Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran, acı çekmeden kalıcı olarak kilo vermenin yollarını gösterdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 04:45'te başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.