Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 24 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Çobanoğlu, son yıllarda hızla artış gösteren fıtığın sebepleri ve ameliyatsız fıtık tedavilerindeki yenilikler hakkında detaylı bilgiler verdi. Tasarımcı Filiz Boynukısa, ev aksesuarlarındaki son trendleri anlatarak göz alıcı bir sofra düzeni için sunum örnekleri gösterdi. Estetik, Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuz Çörtük ve Estetik, Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpay Duran, karın germe operasyonlarından meme estetiğine kadar doğum sonrası yapılabilecek annelik estetiğinin tüm detaylarını A’dan Z’ye anlattılar.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Ekim 2021 Pazar günü saat 05:45'te başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.