Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Diyetisyen Seda Dursun diyetlerde en sık yapılan hataları sıralayarak kilo vermek isteyenlere özel tarifler paylaştı. Avukat Uzlaştırmacı Hakan Kızılkum, kira artış bedelinden kira sözleşmesi fesih şartlarına kadar kiracı ve mülk sahiplerinin haklarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bora Farsak, varis sebepleri, risk faktörleri ve tedavi yöntemlerindeki yenilikleri anlattı. Kişisel Gelişim Uzmanı Beste Eda Aktuğ, travmalarımız ve korkularımızın hayatımıza etkilerini anlatarak daha huzurlu bir yaşama dair önerilerde bulundu.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 16 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

16 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.