Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 10 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, İş İnsanı Murat Küçükyılmaz, diş macunu içerikleri hakkında detaylı bilgiler vererek doğal diş macunu seçiminde yardımcı olacak ipuçları paylaştı. Uzman Fitoterapist Orhun Ümit, fitoterapide kullanılan bitkilerin faydalarını anlatarak, bağışıklık güçlendirici ve saç dökülmesine karşı uygulanabilecek doğal kür tarifleri paylaştı. İş İnsanı Erkan Çelebi, estetik ve bakım sektöründeki en trend uygulamalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Kaan Uzunca, A’dan Z’ye kireçlenme sebepleri ve tedavi yöntemlerini anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 10 Ekim 2021 Pazar günü saat 04:30'da başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Ekim 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.