Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Ortodonti Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Ok, diş çapraşıklıklarında uygulanan şeffaf plak tedavisinin avantajlarını anlattı. İş İnsanı Murat Çekiç, uygun güneş koruyucu seçiminde yardımcı olacak ipuçları verdi. Eğitim Koçu ve Aile Danışmanı Bekir Gümüşsoy, verimli ders çalışma ve net artırma tekniklerini anlattı. Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Teksen Çamlıbel, yumurta toplama ve dondurma işlemiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 06:00'da başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 07:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.