Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 20 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Nörobilim Uzmanı Deniz Egece, bilinçaltını eğiterek kalıcı kilo verme yönteminin avantajlarını anlattı. Ortodonti Uzmanı Dr. Nüket Berk, ortodonti tedavisindeki yenilikleri anlattı, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ender Ödemiş, çocuklarda görülen doğumsal kalp hastalıkları sebepleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ve büyük değişimin kapıları bu hafta, hayatı boyunca birçok zorlukla mücadele etmiş ve kendisine hiç zaman ayıramamış Emel Tetik için aralandı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 05:45'te başlayan Geniş Aile isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.