Kolonya Cumhuriyeti

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kolonya Cumhuriyeti, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kolonya Cumhuriyeti programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük bir kasabanın belediye başkanlığını, olmayacak vaatler sayesinde kazanan Peker Mengen için icraat zamanı gelmiştir. İlk iş, söz verdiği üzere başbakanı oraya getirmek üzere harekete geçer. Ancak başbakana yapılan tantanalı karşılama töreni sırasında beklenmedik olaylar yaşanır ve belde bağımsız bir ülke haline gelir. Üstelik Amerika ile savaşa girmişlerdir. Peker, eşi Mualla ve danışmanlarıyla birlikte Amerika'yla baş etmeye çalışırken sıfırdan bir ülke kurmanın hiç de kolay olmadığını anlayacaktır.

Kolonya Cumhuriyeti, Star TV'de yayınlanan ve 20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kolonya Cumhuriyeti programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kolonya Cumhuriyeti filmi yayını başlayacaktır.