Kızılcık Şerbeti

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 19 Mayıs 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Kızılcık Şerbeti programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fatih’in kendisini aldattığını öğrenen Doğa, doğacak çocuklarının velayetini alabilmek için ihaneti ispatlayarak ayrılmaya karar verir. Nilay’ın bebeğinin erkek ve sağlıklı olduğu haberi tüm Ünal ailesini sevince boğar. Aylin ile yaşadığı geceden büyük pişmanlık duyan Fatih, onun oyununa gelmekten kendini koruyamaz. Fatih gitgide batağa saplanmaya başlayacaktır. Nursema ve Umut sonunda nişanlanır. Kayhan’ın kirli çamaşırlarını bularak onu çevresinden uzaklaştıran Ömer ise onun çokta kolay lokma olmadığını, hayatının sırrının ortaya dökülmesi neticesinde büyük bir şokla anlayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kızılcık Şerbeti, Show TV'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kızılcık Şerbeti programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi yayını başlayacaktır.