Kızılcık Şerbeti

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 3 Şubat 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Kızılcık Şerbeti programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Leman’ın yanılgısı kısa bir sürede ortaya çıksa da bu durum Abdullah ve Alev yakınlaşmasına set vuracaktır. Umut’un annesinin Nursema’yı gördüğünde verdiği tepki, zaten kırılgan olan Nursema ve Umut birlikteliğine bir düğüm daha atılmasına neden olacaktır. Diğer yandan Fatih’in Doğa’yı eve döndürme çabaları tüm hızıyla devam etmektedir. Metehan’ın annesinin büyük bir sinir krizi geçirerek hastaneye yatışı acı olsa da, uzun yıllardır sonuçlanmayan boşanma davasının nihayet bitmesi Ömer için mucize gibidir. Nursema ve Umut birlikteliğini kanıtlamaya baş koyan Nilay sonunda emeline kavuşacaktır. Çocuklarının akıbetini konuşmak üzere buluşan Abdullah, Pembe ve Kıvılcım ise geceyi çok daha büyük bir sürpriz ile kapatacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kızılcık Şerbeti, Show TV'de yayınlanan ve 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kızılcık Şerbeti programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Şubat 2023 Cuma günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi yayını başlayacaktır.