Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırmızı Oda, 15 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kırmızı Oda programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rezzan’ın ablasına dair anlattıkları Doktor Hanım’ı korkutan Nevin ile ilgili gerçeği ortaya çıkarır. Rezzan’ın bu sırrı bilmesinin altında ezildiğini gören Doktor Hanım, Nevin’le yaptığı konuşmadan sonra Rezzan’ın da tehlike altında olduğunu fark eder. Tuna yeni komşularının ufak bir oyunu aracılığıyla Ömer ile klinikte tanışmıştır. Zekiye halihazırda Tuna’nın kısmetini açmaya çalıştığı için bu olay onu keyiflendirir. Zekiye, bu hafta görüşmelerinde Doktor Hanım’a sahnedeyken fark ettiği duyma sorunundan bahseder. Sürekli olarak kendini yargılayan Derya, Musa ile olan ilişkisinden bahsettikçe Doktor Hanım Derya’nın ilişkilere dair yaşadığı kaygıları gün yüzüne çıkaracaktır.

Kırmızı Oda, TV8'de yayınlanan ve 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 16:00'da başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kırmızı Oda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi yayını başlayacaktır.