Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırmızı Oda, 8 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kırmızı Oda programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sanrıları devam eden Rezzan’ın annesi Nevin’le konuşan Doktor Hanım, Nevin’in hem Afet hem de Rezzan’ın hastalıklarının kaynağı olduğunu anlar. Pavyonlarda şarkı söyleyerek hayatını kazanan ve daha önce de Doktor Hanım’dan yardım alan Zekiye, uzun bir süre sonra tekrar kliniğe gelir ve kızıyla ilgili derdini anlatır. Terk edilme korkusu açığa çıkan Süveyda, Doktor Hanım’ın yardımıyla sara krizini tetikleyen şeyin ne olduğunu bulmak için geçmişi hatırlamaya çalışır. Kriz geçirdiği için Süveyda ile ilgili tedirginlik yaşayan Asuman ve Mustafa ise soluğu Doktor Hanım’ın yanında alırlar.

Kırmızı Oda, TV8'de yayınlanan ve 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 16:00'da başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kırmızı Oda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi yayını başlayacaktır.