Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırmızı Oda, 1 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kırmızı Oda programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Derya, annesinin cezaevinden çıkmasıyla birlikte yaşananları anlatmaya Doktor Hanım’a gelir. Kardeşi Deniz’in de katıldığı seansta abla-kardeşin derinleşen yaraları da su yüzüne çıkar. Süveyda ile ettiği kavga sonrası soluğu klinikte alan Asuman ise, hikayesinin daha önce anlatmadığı yüzünü Doktor Hanım ile paylaşır. Doktor Hanım’a üçüncü ziyaretini gerçekleştiren Süveyda kliniğe bu kez babası Mustafa ile gelir. Seanslar ilerledikçe Süveyda’nın davranışlarının nedenlerini anlamaya başlayan Doktor Hanım; Mustafa’dan Süveyda’yı nasıl evlat edindiklerinin detaylarını dinler.

Kırmızı Oda, TV8'de yayınlanan ve 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 16:00'da başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kırmızı Oda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi yayını başlayacaktır.