Kırımlı

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kırımlı, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kırımlı programını saat 00:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası için Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’ne karşı savaşan Kırımlı askerlerden oluşan ve Mavi Alay olarak bilinen askeri birliğin kuruluşuna ve Kırım için Almanlar adına savaşmalarına şahit oluyoruz. Tarihi araştırmalarda yer alan, ancak genel olarak üstü kapalı geçilen Mavi Alay’ın, Almanya için savaşmalarına destek ve teşvik olan taraf ise, bu kurgu hikayede yer almıyor. Cehennem Kapısı olarak anılan Uman Esir Kampı’nda esir olarak alınan ve buradan bir yolunu bulup, komutanın emir eri olmayı başarıp, Kırım’ı kurtarmak için Naziler adına savaşmaya başlayan Sadık Komutan, savaşın yıkıcılığında bir de kalbini kaptırıyor direnişçi bir kıza.

Kırımlı, Star TV'de 17 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Kırımlı programının yayını, 01:10'da yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 00:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kırımlı filmi yayını başlayacaktır.