Kimliksiz

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kimliksiz, 2 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Kimliksiz programını saat 22:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir konferans için geldiği Berlin’de bir trafik kazası geçiren Dr. Martin Harris, kendine geldiğinde, karısının kendisini tanımadığına şahit olur. Daha da kötüsü, kendisinin yerine başkasının geçmiş olduğunu öğrenir. Kimseyi gerçek Martin Harris olduğuna inandıramayan adam, kendini tehlikeli bir komplonun içinde bulur. Bu yabancı ülkede takip edildiğini de fark edince, bu durumdan kurtulmak için en son hatırladıklarını kullanarak kaza yaptığı kişiye ulaşır. Ancak derine indikçe asıl kimliğine dair önemli detaylara ulaşacak ve ne kadar ileri gidebileceğine kendisi bile şaşıracaktır.

Kimliksiz, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Haziran 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Charlie'nin Çikolata Fabrikası isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Kimliksiz programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Haziran 2022 Perşembe günü saat 22:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kimliksiz filmi yayını başlayacaktır.