Kıbrıs Zafere Doğru

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, 12 Kasım 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kıbrıs Zafere Doğru programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi üzerine Ankaralı, Türkiye’ye dönüp arkadaşının cenazesini annesine teslim etmeden önce intikam yemini eder. Bu yolda yalnız hareket edip başka kimsenin sorumluluğunu almak istemeyen Ankaralı’yı, mücahit kardeşleri yalnız bırakmaz. Kıbrıs, Yüzbaşı Cengiz’e gözyaşlarıyla dolu bir cenaze merasimi düzenlerken Ankaralı, intikam için ölüm görevine çıkar. Ankaralı’nın gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaştırılır. Ankaralı’nın vedası sadece Kıbrıs’a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle gelir.

Kıbrıs Zafere Doğru, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kıbrıs Zafere Doğru programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Kasım 2021 Cuma günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yayını başlayacaktır.