Kefaret

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kefaret, 10 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kefaret programını saat 04:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep’in gözaltına alınması sonrası Sude ile baş edemeyen Sinan ablasını yardıma çağırır. Ancak bunun çok kötü bir fikir olduğunu anlaması uzun sürmeyecek, Münevver, Sude’nin psikolojisini alt üst edecektir. Ahmet, Zeynep’i emniyetten çıkartır ve karşılığında eski evlerinde baş başa bir zaman geçirmelerini ister. Böylece ilişkilerini onarmak için bir şansları olacaktır. Zeynep’in bunu reddetmesi Ahmet’i çileden çıkartacak ve Zeynep için kâbus gibi bir gece başlayacaktır. Münevver ise yakınlaşmaya başlayan Sinan ve Zeynep’i ayırmak için zaten çok sarsılmış olan küçük Sude’yi daha da üzecek hazırlıklar içindedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kefaret, FOX'de yayınlanan ve 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 02:15'te başlayan Kanunsuz Topraklar isimli programdan sonra saat 04:45'te başlayacak.

Kefaret programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kadın isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Aralık 2021 Cuma günü saat 04:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kefaret dizisi yayını başlayacaktır.