Kazara Aşk

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kazara Aşk, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kazara Aşk programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şimal, Tahsin’in hamile olmadığını öğrenmesiyle her şeyin bittiğini düşünür. Ancak Tahsin onun düşündüğü gibi bir tepki vermez. Bu çirkin yalandan Şimal’i değil oğlunu sorumlu tutuyordur. Şimal’e kendisiyle birlikte hareket edip Civan’a iyi bir ders vermek için bir teklifte bulunur. Onlar gizli planlarını uygulamaya hazırlanırken, Civan’ın bambaşka bir gündemi vardır. Civan, Şimal’e karşı bir şeyler hissetmeye başladığını fark ediyordur. Üstelik onun Şimal’e aşık olduğunu anlayan biri daha vardır ve bu kişi Nazlı’dan başkası değildir. Civan’ı kaybettiğinden emin olan Nazlı ise aradan sessiz sedasız çekilmemeye kararlıdır.

Kazara Aşk, Star TV'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kazara Aşk programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kazara Aşk dizisi yayını başlayacaktır.