Kayıp Yıllar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kayıp Yıllar, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kayıp Yıllar programını saat 13:00'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Varlıklı bir göz doktoru olan Arif’in, 15 yıl önce kaçırılan kızı Yasemin, günün birinde ansızın çıkagelir. Arif kızının kaçırılmasından sonra eşi Zehra’dan ayrılmış, birkaç yıl sonra yeniden evlenmiştir. Yeni eşi Süreyya’dan da bir kızı olmuştur. Kızı Gülşah, oldukça sorunlu bir çocuktur. Yasemin’in yeniden hayatlarına girişiyle Arif’in aile hayatındaki bütün dengeler değişir. Gülşah, Yasemin’i bir türlü kardeşi olarak kabullenmemekte, Süreyya ise Arif’e Yasemin’i evden uzaklaştırması için baskı yapmaktadır. Bir süre sonra Arif, kızı Yasemin’in 15 yıl önce kaçırılmasının arkasında yatan korkunç gerçeği öğrenir. Yasemin’in kaçırılmasında eşi Zehra ile evliliğine başından beri karşı olan ölmüş annesi ve hala hayatta olan babasının parmağı olduğunu öğrenir.

Kayıp Yıllar, Kanal 7'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 11:20'de başlayan Gündüz Gece isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Kayıp Yıllar programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyanın Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kayıp Yıllar filmi yayını başlayacaktır.