Kayıp Maya Tapınakları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kayıp Maya Tapınakları, 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kayıp Maya Tapınakları programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Guatemala ormanlarını araştıran National Geographic kaşifleri yüzyılın en önemli keşiflerinden birine imza attı. İlk defa kullanılan 3D haritalar ile dışarıdan çıplak gözle görmenin mümkün olmadığı 7 katlı Maya tapınakları artık bir gizem olmaktan çıkıyor. Maya Yılan Kralları’na ait bu tapınakların ne gibi hazinelere ev sahipliği yaptığı çok uzun yıllar sürecek çalışmalar sonucunda ortaya çıkacak olsa bile Maya’ların geçmişi Kayıp Maya Tapınakları belgeseli ile çoktan yeniden yazılmaya başlandı bile.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayıp Maya Tapınakları, National Geographic'de yayınlanan ve 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Kayıp Maya Tapınakları programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kayıp Maya Tapınakları yaşam programı yayını başlayacaktır.