Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi, 29 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi, gezegenimizde yaşamış en büyük hayvanların gizemlerini çözmek için gerçek zamanlı paleontoloji araştırmalarına erişim ile öncü teknoloji ve CGI animasyonlarını bir araya getiriyor. Ölümcül T-Rex'lerden, dev yünlü mamutlara, korkunç kılıç dişli kaplanlardan, antik deniz hayvanlarına kadar yeni kanıtlar ile bu devasa hayvanların gezegeni fethetmek için nasıl evrimleştiklerine yakından bakacağız.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi, National Geographic'de yayınlanan ve 29 Mart 2024 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Korkusuz Balıkçılar: Outer Banks Mücadelesi isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi programının yayını, 23:55'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mart 2024 Cuma günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi yaşam programı yayını başlayacaktır.