Kayhan

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kayhan, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kayhan programını saat 17:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayhan çevresinde temiz kalpliliği ve masumiyeti ile tanınan biridir. Dostlukların adamı olan Kayhan, yıllar önce mezun olduğu okulun pilav günü etkinliğine gitmek için sabırsızlanmaktadır. Eski arkadaşlarını görecek olmanın heyecanı içinde bekleyen genç adam, o büyük gün geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Pilav gününde kendisine verilen 98 mezunları yıllığını gören Kayhan tam anlamıyla yıkılır. Yıllığı okudukça dost bildiği herkesin kendisinden nefret ettiğini anlar. Kayhan, öğrendikleri karşısında yaşadığı şoku üzerinden atınca kendisinden nefret eden herkesten intikam almaya karar verir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayhan, FOX'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 12:45'te başlayan En Hamarat Benim isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Kayhan programının yayını, 19:00'da yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 17:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kayhan filmi yayını başlayacaktır.