Kasabanın Aşkı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kasabanın Aşkı, 6 Mayıs 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kasabanın Aşkı programını saat 03:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Abby ve yayıncısı Jamie, kitap turu kapsamında Mississippi’deki Bliss adındaki kasabayı ziyaret ederler. Charlotte adındaki pansiyoner kadın ve arkadaşları Abby’nin, dul ve iki çocuk babası olan Belediye Başkanları Spencer için iyi bir eş olabileceğini düşünmektedir. Abby sonunda Spencer ile yemeğe çıkmak konusunda ikna edilir. Spencer’ı çok yakışıklı ve ağırbaşlı bulmuştur. Kasaba halkının da cesaretlendirmesiyle, romantik bir ilişkiye adım atarlar. Ancak tam ilk öpücük sırasında, Spencer’ın aklına ölmüş eşi gelir ve aniden kendini geri çeker. Abby incinmiştir. Üzgündür. Artık Bliss’ten ayrılmaya karar verir.

Kasabanın Aşkı, Kanal D'de yayınlanan ve 6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 00:45'te başlayan Yargı isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Kasabanın Aşkı programının yayını, 04:45'te yayınlanan Yabancı Damat isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 03:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Kasabanın Aşkı filmi yayını başlayacaktır.