Kasaba Doktoru

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kasaba Doktoru, 28 Ekim 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kasaba Doktoru programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Neslihan’ın planı, Hakan ve Yalçın’ın durumunu tehlikeye sokar. Erol’u getirmek için sadece 24 saatleri vardır. Bu sırada Neslihan, Hakan’ı polislere yem etme düşüncesiyle Yalçın’ı kendi tarafına çekmek için vaatlerde bulunur. Başta Mine olmak üzere tüm Uluçınarlılar Hakan’ı ve hastaneyi kurtarmak için çabalamaktadır. Mine, Hakan’a bir teklif yapar. Hakan geçmişinde aile sıcaklığını tatmamış olması ve ailesi olarak gördüğü hastanenin tehlike altında olması sebebiyle Mine’nin teklifine mesafeli yaklaşır. Acile gelen gizemli bir adam Hakan’ı derinden sarsar.

Kasaba Doktoru, TRT 1'de yayınlanan ve 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kasaba Doktoru programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Ekim 2022 Cuma günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kasaba Doktoru dizisi yayını başlayacaktır.