Kasaba Doktoru

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kasaba Doktoru, 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kasaba Doktoru programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Başarılı geçen ameliyatın ardından başta Hakan Hoca olmak üzere tüm ekip mutludur fakat bu durum uzun sürmez. Erol bir türlü uyanmaz ve komada olduğu haberi yayılınca Yalçın krizi fırsata çevirerek Uluçınar Hastanesi’ni kapatır. Hakan, hastası Erol’a sahip çıkmak için Gümüşok’a gider ve Yalçın onu ekibi ile tehdit eder. Hakan kendisini feda ederek ortalıktan kaybolur ancak bu kez pes etmeye niyeti yoktur. Erol’un durumunda bir terslik olduğunu anlayınca o sırada Gümüşok’ta çalışan Leyla, Ömer ve Berk’in yardımları ile Gümüşok’a sızmayı başarır. Hakan Hoca oynadığı bu tehlikeli oyunda başarılı olabilecek midir?

Kasaba Doktoru, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Eylül 2022 Cuma günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kasaba Doktoru programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Eylül 2022 Cuma günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kasaba Doktoru dizisi yayını başlayacaktır.