Kardeşlerim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kardeşlerim, 5 Mayıs 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Kardeşlerim programını saat 12:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendilerini savunmak için Gökhan’ı etkisiz hale getiren Yasmin ile Aybike, büyük bir gerginlik içinde her şeyden habersizlerken, Akif ile Şevval’in Gökhan için başka bir planı vardır. Mahallede yeni bir işe başlayan Ayten’in patronu, Orhan’ın hiç ummadığı birisi çıkar. Geçmişten gelen, beklenmedik sürpriz bir misafir, Akif ile Süreyya’yı köşeye sıkıştırır. Orhan’ın Cansu’ya olan tavırları, Oğulcan’ın Ayten ile Cansu’yla yakınlaşmasına sebep olur. Süsen’in, annesiyle ilgili öğrendiği birtakım gerçekler, Ömer ile olan ilişkilerinde, radikal gelişmelerin yaşanmasına yol açarken; Aybike ile Yasmin, büyük bir şokla karşı karşıya kalırlar.

Kardeşlerim, atv'de yayınlanan ve 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 12:20'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 12:20'de başlayacak.

Kardeşlerim programının yayını, 15:40'ta yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 12:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kardeşlerim dizisi yayını başlayacaktır.