Kardeşlerim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kardeşlerim, 8 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Kardeşlerim programını saat 01:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Süreyya’nın Nebahat’e attığı mesaj sonrası, panikle harekete geçen Akif, Nebahat’i evde hiç beklemediği bir halde bulur. Gördüğü video karşısında dehşete düşmüş olan Yasmin, soluğu Şevval’in yanında alır ve anne-kız arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Cansu cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Aybike’yle araları gün geçtikçe daha da gerilir. Berk’in servetine göz diken Gökhan, onu yeni bir yatırım yapmaya ikna eder. Orhan’ın sürekli Ömer’i ön plana çıkaran ve onu savunan tutumu, üst üste yaşanan diğer gelişmelerle birlikte, Oğulcan’ın sabrının taşmasına sebep olur.

Kardeşlerim, atv'de yayınlanan ve 8 Mart 2024 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:20'de başlayacak.

Kardeşlerim programının yayını, 03:50'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Mart 2024 Cuma günü saat 01:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kardeşlerim dizisi yayını başlayacaktır.