Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elizabeth, Will ve Kaptan Barbossa’nın, ölüm mekanından Jack Sparrow’u kurtarmalarının ardından düşmanları Davy Jones ve Lord Cutler Beckett ile yüz yüze gelirler. Beckett bu kez Jones’un kalbinin kontrolünü elinde tutarak onunla gizli bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya göre denizlerde kuralları koyacak ve son Karayip Korsanlar’ından tamamen kurtulacaktır. Jack, Barbossa, Will, Elizabeth ve Tia Dalma ile mürettebatı, dünyanın dört bir yanından, Sao Feng de dahil olmak üzere Korsan Lordları çağırarak birlik oluşturmak zorundadırlar.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, Kanal D'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Aşkın Tarifi isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filmi yayını başlayacaktır.