Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde, 27 Ağustos 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gençlik Çeşmesi'nin bulunması için İngiltere Kralı'na hizmet etmeyi reddeden kaptan Jack Sparrow, kentte kendi adıyla gemisine mürettebat toplayan sahte bir kaptanın olduğunu öğrenir. Sahte kaptanı kovalarken, karşısındakinin aslında geçmişinden geri gelen güzeller güzeli Angelica olduğunu anlar. Angelica da kral ile aynı şeyin, sonsuz yaşam sağlayan Gençlik Çeşmesi'nin peşindedir. Gençlik yıllarında kalan aşkı ve Angelica'nın şimdiki sahtekar yönü arasında gidip gelen Jack Sparrow, bir anda kendisini korsan Karasakal’ın gemisi Kraliçe Anne’de esir düşmüş halde bulur. Kralın tarafında ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve ezeli rakibi Kaptan Barbossa da ellerindeki tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu ve ayin rituelinin yapılması için gereken diğer 'malzemeleri' toplama niyetindedir. Aynı hedefe giden iki farklı korsanın yolu, gözyaşlarını hiçbir şey için feda etmeyen deniz kızlarını avlarken kesişecektir.

Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde, Kanal D'de yayınlanan ve 27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde programının yayını, 22:45'te yayınlanan Sınav isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde filmi yayını başlayacaktır.