Kara Yılan

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Yılan, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kara Yılan programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lüks villasında yaşayan İnci Hanım, Tahir ve eşi Hasibe’yi köydeki yoksul hayatından kurtarıp, yanına getirtir. Yoksul çift artık varlık içinde yaşayan İnci Hanım’ın yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlar. İnci Hanım o kadar çok zengindir ki; paralarını ve altınlarını, para kasalarında saklar. Yaklaşık on yıldır villada yaşayan hizmetçi çift, İnci Hanım’ın bütün sırlarını da bilmektedir. Para kasasının şifresini bile biliyorlardır. Bir gün İnci Hanım servetini hayır kurumlarına bağışlamak ister. Ancak Tahir ve Hasibe'nin büyük servet değerinde olan bu parayı hayır kurumlarında yedirmeye niyetleri yoktur.

Kara Yılan, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Kara Yılan programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nursaçan'la Sohbetler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kara Yılan filmi yayını başlayacaktır.