Kara Sevdam

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kara Sevdam, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kara Sevdam programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ranvir’in babası, Ishaani'nin üvey babası Harshad Parekh'in yanında şoför olarak işe girer. Ishaani ve Ranvir, çocukluklarında oluşan arkadaşlıklarını ilerleyen zamanlara taşır. İkisi birlikte büyürken bir gün Ranvir, Ishaani'ya aşık oduğunu fark eder. Ancak babasının Parekh’in şoförü olması genç delikanlının aşkını kalbine gömmesine sebep olur. Ishaani’nin yalnızca en iyi arkadaşı olarak kalan Ranvir, her gün acı çeker. Ranvir’e çok güvenen Harshad ise üvey kızı, Ishaani’nin evlenmesi için uygun birini bulma görevini ona verir. Sevdiği kızı kendi eliyle evlendirme görevini üstlenen Ranvir ne yapacak?

Kara Sevdam, Kanal 7'de yayınlanan ve 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 15:00'te başlayan Dünyanın Tadı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Kara Sevdam programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kara Sevdam dizisi yayını başlayacaktır.