Kara Ağaç Destanı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kara Ağaç Destanı, 29 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Kara Ağaç Destanı programını saat 20:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep'in kocasının öldürülmesi, konakta şok etkisi yaratmıştır. Herkesin gözü Celal Ağa'nın üzerindedir. Ya savaş büyüyecek ya da dökülen kanın diyeti ödenecektir. Celal Ağa, Latif Bey'in sulh için uzanan elini sıkacak mıdır? Kara Ağaç'a dönen Raziye, Sultan'ı baraj hayalinden vazgeçirip bir an evvel geri götürmek derdindedir. Fakat Sultan, tam aksine projeyi hızlandırır. Sultan'ın meydan okurcasına açıkladığı yeni harita, Kara Ağaç'ta dengeleri nasıl değiştirecektir?

Kara Ağaç Destanı, TRT 1'de yayınlanan ve 29 Mart 2024 Cuma günü saat 20:10'da başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:15'te başlayacak.

Kara Ağaç Destanı programının yayını, 23:45'te yayınlanan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mart 2024 Cuma günü saat 20:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kara Ağaç Destanı dizisi yayını başlayacaktır.