Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 16 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 00:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Murtaza, Malik Bey’in cinayeti hakkında anlattıklarıyla Paşazadelerin Konağı’nı karıştırmaya çalışır. Ama Gülfem bunlara inanacak kadar saf değildir elbette. Babasının ölümünden dolayı Davut’tan şüphe etmiş olsa da yüreği buna asla inanmıyordur. Rafet Bey’in ölümünün hemen ardından Kasapoğlu’nun çiftliğine yapılan saldırı Davut’un içindeki intikam ateşini öylesine büyütür ki bir gece kulüpte Ali Gelik’in karşısına dikilir. Kararlıdır, onu öldürecektir. Ama Bahar Aras adında gizemli bir kadın çıkar ortaya ve engeller Davut’u… Sırlarla dolu bu kadının da tek bir hedefi vardır aslında. O da Paşazade Madencilik’in peşindedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de 16 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, 03:00'te yayınlanan Kamera Arkası isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 00:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.