Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 02:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1939 yılında Zonguldak’ta bir kasabada madenci olarak çalışan Davut, kardes¸leri ve ana-babasıyla mu¨tevazı bir hayat su¨rmektedir. Madenin sahibi Pas¸azade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yagˆmurun c¸ok yagˆdıgˆı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in kızı Gülfem ise hayatın gerc¸eklerinden uzak, korunarak bu¨yu¨tu¨lmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, so¨z dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Ancak Malik Bey, kızı Gülfem’i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi du¨s¸u¨nmektedir.

Bu dizi canlı olarak yayınlanacaktır ve "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de 24 Kasım 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:30'da başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, 05:00'te yayınlanan Bay Yanlış isimli program başlayana kadar devam edecek.

24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 02:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.