Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 11 Kasım 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 06:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Davut, devletin silahlarını çalan Kasapoğlu için çalıştığından asılarak idam edilmek üzere darağacına çıkarılır ama hiç ummadığı biri son anda yardımına yetişerek onu ipten alacaktır. Ölen madencilerin eşleri madende çalışmayı kabul eder. Gülfem şimdi babasına verdiği sözü tutmak ve Ali Gelik’le evlenmek zorundadır. Nişan gecesi Davut bu evliliği nasıl engelleyeceğini düşünürken, Kasapoğlu’nun Ali’ye pusu kurduğunu ve nişan merasiminden dönüşte arabasını silahlarla tarayarak onu öldüreceğini öğrenir. Kasapoğlu’nun bilmediği şey; arabada Gülfem’in de olduğudur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de yayınlanan ve 11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 04:45'te başlayan Bay Yanlış isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, 08:00'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 06:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.