Kanlı Mağara

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kanlı Mağara, 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kanlı Mağara programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bedir Ağa'nın yanında seyislik yapan Ali, Ağa'nın kızı Aksultan'a aşıktır. Genç kız, bir yolculuk sırasında konvoya pusu kuran eşkıya Deli Hasan tarafından kaçırılır. Ali, Ağa ile birlikte eşkıyanın peşine düşer. Bedir Ağa, sevdasını bildiği seyisine, kızını kurtarırsa ikisini evlendirme sözü verir. Ali Aksultan'ı eşkıyanın elinden kurtarır ancak Bedir Ağa sözünü tutmak için Ali'nin dağda bir kış geçirmesini şart koşar. Seyis Ali Ağa'nın dediğini yapıp sevdasını ispatlamak için zorlu kışı geçirmek üzere kendini dağa gider. Çetin kışa meydan okumak için girdiği mağaradan çıkıp çıkamayacağı ise ancak baharda belli olacaktır.

Kanlı Mağara, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Kanlı Mağara programının yayını, 09:20'de yayınlanan Seren Aslan'la Her Gün isimli program başlayana kadar devam edecek.

16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kanlı Mağara filmi yayını başlayacaktır.