Kanıt: Ateş Üstünde

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde, 5 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Kanıt: Ateş Üstünde programını saat 22:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yetimhanede büyüyen iki kardeş Kaan ve Rüzgar çok zor zamanlar geçirmiştir. Kaan büyüdüğünde hayalini gerçekleştirir ve Polis olur. Rüzgar ise cinayet hikayeleri yazan bir yazar. Fakat Kaan ve Rüzgar'ın hayatı Ömer'in ortaya çıkışıyla yerle bir olacaktır. Bir zamanlar çok iyi dost olan Kaan ve Ömer artık düşmandır. Tüm bunlar olurken hayatta devam etmektedir. Karakterlerin yanı sıra cinayet masasının sürekli çözmek zorunda olduğu vakalar, hiç bilinmeyen insanların hayatını gözler önüne serer.

Kanıt: Ateş Üstünde, teve2'de yayınlanan ve 5 Mart 2023 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Vatanım Sensin isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Kanıt: Ateş Üstünde programının yayını, 23:45'te yayınlanan 2021 Dünyalar Savaşı isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Mart 2023 Pazar günü saat 22:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi yayını başlayacaktır.