Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 22:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande’ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin’le yüzleşmek zorunda kalır. Sancakzadeler'e karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler. Diğer tarafta Azade’nin tuzağına düşen Adnan ise reddedemeyeceği bir teklifle Yaman’ın kapısını çalar. Ferit ilişkilerini toparlamaya çalışsa da Ayşe tüm geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalınca bir karar aşamasına gelir. Ayşe’nin vereceği karar, Ferit ve Ayşe ilişkisini yeni bir dönemece sokar.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Destan isimli programdan sonra saat 22:50'de başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 22:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.