Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 12:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baha’nın Ayşe’yi kurtarmaya çalışırken yaraladığı genç ölünce hapis cezası katlanır. Zor günlerden geçen Baha, Ayşe’nin evlendiğini duyunca büyük bir şok yaşar. Baha’nın durumunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşayan Ayşe, Ferit’e karşı duygularının da yoğunlaştığını fark eder. Ferit’in Hande’ye karşı bir şey hissettiğini düşünen Ayşe ikilemde kalır. Tam bu sırada Hatay’a beklenmedik bir misafir gelir. Bu davetsiz ve beklenmedik misafir konağın altını üstüne getirir. Babasının ölümüne seyirci kalan Yaman için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hande tarafından sürekli hor görülen Yaman kendine yeni bir yol çizmeye karar verir.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 10:30'da başlayan Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor isimli programdan sonra saat 12:20'de başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 12:30'da yayınlanan Buzkıran isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 12:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.