Kalbin Dili

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kalbin Dili, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kalbin Dili programını saat 13:00'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halil, küçük yaşta anne ve babasını bir trafik kazası sonucu kaybetmiştir. Talihsiz çocuk bu olayın meydana getirdiği travma sonucu konuşma yeteneğini kaybeder. Hayatta kimsesi olmayan çocuğu komşuları babasının eski iş ortağı Mümtaz’ın yanına götürmeye karar verirler. Mümtaz, zamanında Halil’in babasını dolandırarak şimdiki zenginliğe sahip olmuş bir kişidir. Vicdanını rahatlatmak ve küçük çocuğun babasına olan borcunu bir şekilde ödemek isteyen Mümtaz, bu kimsesiz çocuğu kabullenir. Fakat eşi Nurten kendilerinin bu çocuğa sahip çıkmak gibi bir zorunluluklarının olmadığı kanısındadır. Bu fikrinden ötürü küçük çocuğu bir türlü kabullenemez.

Kalbin Dili, Kanal 7'de yayınlanan ve 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 11:20'de başlayan Gündüz Gece isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Kalbin Dili programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyanın Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kalbin Dili filmi yayını başlayacaktır.