Kahraman Babam

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kahraman Babam, 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kahraman Babam programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uğur'un karısının katillerinin peşinde atılacak son bir adımı kalmıştır artık. Ömrüm’ün velayet davasında zora düşen Yonca’yı büyük bir açmaz beklemektedir. Mesleki olarak bir karar vermesi gereken Yonca, tüm duygusallığını bir kenara alarak bir karar vermek zorundadır artık. Bir yanda abisi ve yeni ayrıldığı ilişkisi diğer yanda kızının davasında beraber yol yürüdükleri Uğur… Kardeşinin intikamı için Uğur ile birlikte yol almaya razı olan Cem’i sıkıntılı günler beklemektedir. Gururundan düşen burnunun üzerine basan Cem, Ömrüm ve Ömrüm’ün mutluluğu için kendi hayatını ıska geçecektir. Yıllardır kurduğu ustalıklı tezgah yıkılan Yavuz, iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Bu sıkışmışlık onu tahmin edilemez bir hale getirmiştir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kahraman Babam, Show TV'de yayınlanan ve 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kahraman Babam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

26 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kahraman Babam dizisi yayını başlayacaktır.