Kağıt Ev

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kağıt Ev, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kağıt Ev programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesinden intikam almak içi cinayeti üstlenen Mert’i kurtarmak için Aylin ve Cihan, Bülent’e gerçekleri söyler. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırlamıştır ki, her ikisi de çaresiz kalır. Cihan Bülent’e yasak aşkını itiraf etmek zorunda kalır. Bu itiraf Bülent için büyük hayal kırıklığı yaratır. Hem hocası olarak gördüğü, çok takdir ettiği Cihan hocaya hem de beğendiği, ilgi duyduğu Azra’ya olan inancı sarsılır. Günlerce kızına ne olduğunu merak eden Gülüm ise İnci’nin sığındığı evde öldürülüp bir de bahçesine gömüldüğünü öğrenince delirir. Gülsüm’ün tepkisi Aylin’in canını çok yakacaktır. İtirafıyla suçlu bulunan Mert’i ise cezaevinde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kağıt Ev, Star TV'de yayınlanan ve 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kağıt Ev programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kağıt Ev dizisi yayını başlayacaktır.