Kağıt Ev

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kağıt Ev, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kağıt Ev programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner. Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek?

Kağıt Ev, Star TV'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kağıt Ev programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kağıt Ev dizisi yayını başlayacaktır.