Kadir Gecesi Özel Programı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kadir Gecesi Özel Programı, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kadir Gecesi Özel Programı programını saat 20:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dua kapılarının ardına kadar açıldığı, edilen tövbelerin kabul olduğu, bu mübarek gecenin huzuru, okunacak sureler, ilahiler ve yapılacak dualarla ekrana yansıtılıyor. Necmettin Nursaçan, Kadir Gecesi’nin Müslümanlar için önemini ve o gece Hz. Muhammed’in neler yaşadığını canlı yayında anlatıyor. Gecenin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Metin Çakar, Abdullah Çolak, Habip İspirli, Adem Karabey, Ahat Taşçı, Necmettin Ötün, Yusuf Yılmaz ve İstanbul Hafızlar Topluluğu Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllerin pasını siliyor. Programda ayrıca İlahi Grubu seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunuyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Kadir Gecesi Özel Programı, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 18:50'de başlayan Nursaçan'la İftar Saati isimli programdan sonra saat 20:30'da başlayacak.

Kadir Gecesi Özel Programı programının yayını, 22:20'de yayınlanan Esaret isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 20:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kadir Gecesi Özel Programı yaşam programı yayını başlayacaktır.