Kaçış Planı 3

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaçış Planı 3, 27 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kaçış Planı 3 programını saat 23:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hong Kong temelli bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığı yürüten bir adamın kızı kaçırılmıştır. Standart bir fidye isteme durumu gibi görünmektedir. Kızın sağ salim geri getirilmesi için güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibinin yardımına başvurulur. Breslin ve ekibi kaçırılma hakkında daha derine indikçe suçluların eski düşmanlarından birinin acımasız oğlu olduğunu keşfederler. Kaçırılan kızın, Şeytan'ın İstasyonu olarak bilinen, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekmektedir. Ancak ekip işi aldıktan sonra Breslin'in kız arkadaşı da kaçırılıp aynı hapishaneye götürülür. Şimdi Breslin ve ekibi sadist düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişmelidir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kaçış Planı 3, Show TV'de yayınlanan ve 27 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 21:45'te başlayan Kapımdaki Casus isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Kaçış Planı 3 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 23:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kaçış Planı 3 filmi yayını başlayacaktır.