Johnny Guitar

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Johnny Guitar, 3 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Johnny Guitar programını saat 02:45'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Varoş, rüzgarlı bir Arizona’nın sığır yetiştirilen kasabasında, Vienna adında kasaba dışında bir bar sahibi, kasaba halkı ve sığır güdücüleriyle tartışmaya girer. Vienna’nın eski sevgilisi silahlı soyguncu olan Johnny Guitar, Vienna’nın barına gelir ve Vienna’ya olan sevgisi tekrardan alevlenir ve onu korumaya karar verir. Hayat onlar için artık çok rahattır. Ta ki Dansçı Çocuğun ve çetesinin kasaba bankasını soyana kadar.

Johnny Guitar, TV8'de yayınlanan ve 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 01:30'da başlayan Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Johnny Guitar programının yayını, 04:30'da yayınlanan Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 02:45'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Johnny Guitar filmi yayını başlayacaktır.