JFK: Amerika'da Bir Gün

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı JFK: Amerika'da Bir Gün, 26 Mart 2024 Salı günü ekrana geliyor. JFK: Amerika'da Bir Gün programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

22 Kasım 1963'te Amerika Birleşik Devletleri Başkanı John F. Kennedy bir suikast sonucu öldürüldü. Bu belgesel dizisi, 60. yıldönümünde bizi neredeyse gerçek zamanlı olarak o güne götürüyor. Üç bölüm boyunca, bir başkanlık suikastı, geniş çaplı bir insan avı, bir polis cinayeti ve suikastçının öldürülmesi anlatılıyor. Bir günün farklı perspektiflerini yepyeni bir şekilde ele alan bu belgesel, karmaşayı ortadan kaldıracak ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere hitap edecek.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

JFK: Amerika'da Bir Gün, National Geographic'de yayınlanan ve 26 Mart 2024 Salı günü saat 18:00'de başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

JFK: Amerika'da Bir Gün programının yayını, 23:00'te yayınlanan Sıfırın Altında Yaşam: Yeni Nesil isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2024 Salı günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

JFK: Amerika'da Bir Gün yaşam programı yayını başlayacaktır.